Siirry pääsisältöön

Vieraskynä: Q Hair – Hiustrendit 2023 – 2024 syksy / talvi osa 1

| Uncategorized

Vieraskynä: Q Hair

On tullut aika tarkastella tulevan kauden hiustrendejä ja Q Hairilla päätimme jälleen koostaa upean katsauksen syksy / talvi 2023–2024 trendeihin kahdessa osassa. Ensimmäiseen osaan olemme koostaneet kauden syksy / talvi 2023–2024 hiustrendit näytöslavoilta ja toisessa osassa tulemme keskittymään kauden trendikkäimpiin hiusväreihin ja hiustenleikkauksiin.

Voit myös inspiroitua viime kauden väri- ja leikkaustyyleistä Q Hairin blogissa, tai jos etsit inspiraatiota juhlalookeihin tutustu postaukseemme syksyn 2022 trendikkäimmistä kampauksista.


Dramaattiset nutturat

Tia Adeolan mallit esittelivät korkeita, monimutkaisia nutturoita, jotka korostuivat baby hair -kierteillä. Thom Browne lisäsi draamaa letityksillä, jotka oli taivutettu yksisarvisen sarven muotoon. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka hiukset voivat toimia voimakkaana lausuntona ja lisätä visuaalista kiinnostavuutta.


Ilmakuivatut hiukset

Proenza Schouler ja Ulla Johnson esittelivät ilmakuivattuja, ts. luonnollisesti kuivattuja, rennon näköisiä hiustyylejä, jotka korostavat luonnollista kauneutta. Tämä trendi on vastaus kiireiseen elämäntyyliin, jossa ei ole aikaa monimutkaisille hiustenmuotoilurutiineille.


Pienet nutturat

Alice + Olivia ja Christian Siriano esittelivät rentoja ballerina-nutturoita, jotka olivat löysästi sidottuja ja sisälsivät pehmeitä laineita. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka klassiset hiustyylit voidaan päivittää modernilla otteella.


Suurta volyymia

Sergio Hudsonin mallit esittelivät puoliksi auki olevia, runsaita kiharoita, jotka sopivat hyvin yhteen kirkkaan neonvärisen asun kanssa. Tämä trendi on osoitus siitä, että suuret, rohkeat hiustyylit ovat jälleen suosittuja.


Y2K-tyylit

Y2K-tyylit ovat tehneet paluun, ja ne ovat näkyneet muun muassa Givenchyn ja Versacen näytöksissä. Tämä trendi sisältää puoliksi auki olevat hiustyylit, jotka olivat suosittuja 2000-luvun alussa.


Märkä look /  Wetlook

Märkä look on ollut suosittu hiustrendi, ja se on nähty muun muassa Victoria Beckhamin näytöksessä, jossa Bella Hadid esitteli tätä tyyliä. Wetlook voi olla joko rantahenkinen tai punk-tyylinen riippuen siitä, miten hiukset on muotoiltu.


Rohkeat otsatukat

Kim Shuin mallit esittelivät suoria, piikkimäisiä otsatukkia, jotka eroavat pehmeistä verho-otsiksista. Tämä trendi on osoitus siitä, kuinka otsatukat voivat muuttaa ilmeen dramaattisesti.


Kiitos, että luit tämän vieraskynäkirjoituksen, jonka kirjoitti Q Hair, Kampaamokoulu Unikan sisaryritys. Q Hairin takana on intohimoinen tiimi, joka omistautuu kauneuden ja hiustenhoitoalan huippuosaamiselle. Heidän sitoutumisensa laatuun ja asiakkaidensa tyytyväisyyteen on huomattavaa, ja se heijastuu työssä edelläkävijyytenä, laadukkuutena ja ammattitaitoisessa asiakaspalvelussa.

Photos: GETTY IMAGES

Jaa

Lue myös