Siirry pääsisältöön

LIITY UNIKAN KANTA-ASIAKKAAKSI

Liity Unikan kanta-asiakkaaksi jo heti seuraavan käynnin yhteydessä tai kätevästi netissä. Kanta-asiakkaana saat erityisiä etuja ja tarjouksia sekä keräät itsellesi ostojesi perusteella pisteitä, millä saat itsellesi kausittain vaihtuvia etuja.

MAALISKUUN 2024 AIKANA ONLINE-REKISTERÖITYNEIDEN* KESKEN ARVOMME 2 KAPPALETTA 50 EURON LAHJAKORTTEJA UNIKAAN. LIITY NYT!

Julkaisemme aina päivitetyt edut Unikan kanta-asiakassivuilla sekä viestimme niistä kanta-asiakkaillemme sähköpostitse ja/tai viesteitse.

*Online rekisteröityneiden tulee olla rekisteröitynyt ensimmäistä kertaa.


PISTEIDEN KERTYMINEN

Kanta-asiakas kerää itselleen pisteitä aina ostoistaan, käyttämällä yhden (1) euron asiakas saa yhden (1) pisteen (1 € = 1 piste).

Tuplapisteet uuden ajan varaamisesta: Kanta-asiakkaan on myös mahdollista saavuttaa itselleen extra-pisteitä mm. varaamalla uuden ajan käynnin yhteydessä. Tällöin kun asiakas varaa itselleen käynnin yhteydessä uuden ajan ja varattu aika toteutuu, saa asiakas itselleen uudesta käynnistä tuplapisteet. Jos asiakas peruu ajanvarauksen ei hän saa uusia pisteitä. Pisteet annetaan vain toteutuneista ajanvarauksista.

Esimerkki: Kanta-asiakas varaa palvelun päätteeksi uuden ajan hiustenleikkaukseen minkä arvo on 30 €. Asiakas tulee uutena aikana paikalle ja maksaa hiustenleikkauksen. Asiakkaalle annetaan automaattisesti 30 x 2 = 60 pistettä palkintopisteitä, koska hän oli varannut palvelun tuplapisteiden oikeuttavasti edellisen palvelun yhteydessä.

Suosittelusta 100 pistettä: Kun kanta-asiakas suosittelee Unikan palvelua uudelle asiakkaalle joka varaa palvelun ja ilmoittaa suosittelijan nimen, saa silloin suosittelija kanta-asiakastililleen 100 pistettä toteutuneesta suosittelusta. Pisteiden saamiseksi tulee uuden asiakkaan antaa varauksen yhteydessä / kassalla suosittelijan nimi ja silloin suosittelijalle ohjataan pisteet 100 pistettä toteutuneesta suosittelusta.


PALKINTOPISTEET

Unikan kanta-asiakas ansaitsee siis pisteitä joka käynnillä Kampaamokoulu Unikassa ja kerrytetyillä kanta-asiakaspisteillä saat kausittain vaihtuvia kanta-asiakasetuja sekä tuotteita edullisempaan hintaan tai jopa veloituksetta. Palkintopisteitä kerrytät kaikista ostoista niin tuote- kuin palveluostoista.

Pisteiden tasot

1.1.–30.6.2024

500 p. = Ripsien ja kulmien värjäys palvelun yhteydessä | Glossing palvelun yhteydessä*
800 p. = Hiustenleikkaus** | Olaplex-hoito muun palvelun yhteydessä | Parturileikkaus + hiuspohjan kuorinta
1000 p. = 50 € hyvitys väripalvelusta***

*Yhdistettävissä palveluihin mihin sisältyy pesu
**Pois lukien mallinmuutosleikkaus
*** Väripalvelun tulee olla vähintään 50 € arvoinen palvelu mihin etu voidaan käyttää


KUUKAUDEN KANTA-ASIAKAS ETU

Kanta-asiakkaillemme olemme suunnitelleet jokaiselle kuukaudelle tuote-edun kauden ja vuoden ajan mukaan. Kuukauden tuote-etu on vain kanta-asiakkaille ja se on lunastettavissa aina kuukauden ajan Kampaamokoulusta.

Tarkista mikä on kuluvan kuukauden tuote-etu.


KANTISKORTTI / ASIAKASTIEDOT

Kanta-asiakaskortiksi saat meiltä pienen fyysisen kortin missä löytyy kanta-asiakasnumerosi sekä viivakoodi millä kätevästi luemme ansaitsemasi pisteet tilillesi. Jos kortti on sinulle hankala säilyttää, voit tämän kortin kiinnittää avaimiisi kuten avaimenperän.
Halutessasi voit myös jättää kortin talteen meille tai kotiin. Löydämme aina asiakastietosi järjestelmästämme ja saamme pisteet luotua sinulle muutoin. Kanta-asiakaspistesaldosi näet aina Unika-sovelluksesta tai meiltä saamastasi kassakuitista.


YHTEYDENPITO KANTA-ASIAKKAISIIN

Olemme yhteydessä kanta-asiakkaisiimme pääasiassa sähköpostin ja tekstiviestien välityksellä. Olemme yhteydessä asiakkaisiin ajankohtaisissa asioissa, kanta-asiakasetuihin, kampanjoihin tai muihin Unikan ajankohtaisiin asioihin liittyen. Kanta-asiakkuuden tai markkinointisuostumuksen voi myöhemmin halutessaan peruuttaa.


INFOA

EDUT

Kanta-asiakkaille on suunniteltu erityisiä kausittaisia etuja ja kampanjoita, jotka ovat vain ja ainoastaan kanta-asiakkaille.

Kanta-asiakkaana saat rahanarvoisia etuja ja pääset tutustumaan sinulle mahdollisesti uusiin palveluihin.

Kehitämme kanta-asiakasohjelmaa ja näin myös palkinnot ja edut päivittyvät usein.

Mitä enemmän pisteitä sitä enemmän etumahdollisuuksia.

TUKI

Opastamme pistetilanteesta maksutapahtuman yhteydessä ja opiskelijamme suosittelevat sinulle palveluita mihin voisit pisteet käyttää tai vaihtoehtoisesti, jos pisteiden kerryttäminen on vielä paras vaihtoehto.

Sano ei hankalille leimakorteille  – Unikan kanta-asiakkaana kaikki hoituu sähköisesti ja kaikki kerryttämäsi pisteet pysyvät varmassa tallessa.

Voit katkaista kanta-asiakkuuden ilmoittamalla siitä meille.

PALKINNOT JA PISTEET

Pistejärjestelmän palkinnot sekä tuote-edut vaihtuvat kausiluontoisesti ja pidätämme oikeuden muuttaa, lisätä, poistaa tai tauottaa pistejärjestelmän palkintoja tai tuote-etuja esim. meistä johtumattomista saatavuus, kausi- tai olosuhdevaihteluiden vuoksi ilman eri ilmoitusta. Informoimme uusista kausittaisista eduista aina uuden kauden alkaessa.

Pisteet ovat voimassa niin kauan kuin kanta-asiakkuutesi on voimassa. Vain edut ja pisteiden kertymistavat voivat vaihtua. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin, mutta informoimme niistä aina ajankohtaisesti sähköpostitse.


LATAA UNIKAN AJANVARAUSSOVELLUS

Voit ladata Unikan sovelluksen kätevästi sovelluskaupastasi. Sovelluksella voit varata ajan Unikaan tai tarkastella kanta-asiakastietojasi.