Siirry pääsisältöön

Hiustenleikkaukset

Palveluihin kuuluvat hiustenleikkaus, otsahiusten leikkaus, koneajo, lasten hiustenleikkaus sekä mallinmuutoslisä.

Kaikki hiusten leikkaukset (pl. otsahiusten leikkaus) sisältävät pesun, hiuspohjan hieronnan sekä muotoon kuivauksen asiakkaalle sopivilla muotoilutuotteilla.

Mallinmuutoksissa varaamme aikaa enemmän konsultointiin ja toteutukseen.

Tehohoidot

Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä

Värjäykset

Värjäykset, raidoitukset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden mukaan. Kaikki värikäsittelyt sisältävät muotoon kuivauksen asiakkaan hiuksille sopivilla muotoilutuotteilla.

Esivaalennus tehdään, kun hiusta joudutaan vaalentamaan ennen varsinaista värjäystä.

Konsultaatio

Kun haaveilet suuremmasta muutoksesta tai olet epävarma mitä haluat, varaa aika konsultaatioon ennen varsinaista kampaaja-aikaa. Konsultaatiomme on maksuton ja kestää puoli tuntia. Näin voit rauhassa kertoa, minkälaisia muutoksia lookiisi toivot ja kampaajasi voi myös kertoa mitä on mahdollista tehdä juuri sinun hiuksillesi siinä lähtötilanteessa.

Näytä kampaajallesi rohkeasti kuvaa unelmahiuksistasi, näin kampaajan on helpompi nähdä mitä ajat takaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Permanentit

Permanentit hinnoitellaan hiusten pituuden mukaan. Peruspermanenttien lisäksi toteutamme myös spiraalikiharat, tuki- ja volyymikäsittelyt.

Permanenttiin kuuluu muotoon kuivaus föönillä tai rullilla sopivilla muotoilutuotteilla. Hiustenleikkaus veloitetaan erikseen.

Kampaukset

Valikoimaamme kuuluvat päiväkampaus, juhlakampaus, rullakampaus ja hääkampaus.

Päiväkampaus on aukinainen kampaus, esimerkiksi suoristus, kiharat, föönaus.

Juhlakampaus on kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nutturakampaus tai lettikampaus.

Rullakampaus on klassinen, rullilla tehtävä, volyymia ja kestävät kiharat antava kampaus.