Ajanvaraus

Haluan varata ajan opiskelijalle

Näin varaat ajan Unikaan

Tältä sivulta voit tehdä nettiajanvarauksen Unikaan milloin vain ja mistä vain. Ajanvaraus onnistuu toki myös soittamalla ajanvaraukseemme 09 693 1340, tai käymällä liikkeessämme aukioloaikoina.

Nettiajanvaraus onnistuu Facebook- tunnuksillasi tai voit luoda tunnukset ajanvarausjärjestelmään. Nettiajanvarauksen kautta voit varata tällä hetkellä palveluita vain rajoitetusti.  Mm. permanentti- ja kampausaikoja voi varata vain soittamalla liikkeeseen. Kaikista varauksista ja muutoksista lähetetään sähköpostivahvistus. 

Sovitun ajan muuttaminen ja peruuttaminen

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Esteen sattuessa peruutathan tilaamasi ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä puhelimitse tai jos olet tehnyt varauksen netissä, voit tehdä peruutuksen kirjautumalla tunnuksillasi nettiajanvaraukseen.
 

Voit muuttaa varattua aikaa tai peruuttaa ajan hallinnoimalla varausta kohdassa varaushistoria. Aikaraja muutoksiin on 24h ennen ajanvarauksesi alkamista. Muutoksista tulee sinulle sähköpostivahvistus, josta tiedät muutoksen onnistuneen. 

Huom. Sähköpostilla ei voi peruuttaa varattua aikaa. 

@unikahairstyle

Aukioloaikamme

Oppilaskampaamo
ma – ti 12.00 – 20.00
ke – pe 10.00 – 18.00
Lauantaisin olemme auki sopimuksen mukaan.

Seuraa SOMESSA

Ajanvaraus

Sijainti

Runeberginkatu 4 a C
00100 Helsinki

© Unika Hairstyle 2019