Siirry pääsisältöön

Varaa aika Unikan oppilaskampaamoon

Varaa aika Kampaamokoulu Unikan opiskelijakampaamoon alla olevasta painikkeesta

Varaathan tarpeeksi aikaa palvelutapahtumaan:
Hiustenleikkaukset n. 2–3 h | Värjäykset 3–6 h | Raidoitukset / vaalennukset 4–7 h
Lisätietoa palveluajoista puhelimitse: 09 693 1340


Palvelut ovat oppilastöitä. Varaa siis hieman ylimääräistä
aikaa vieraillessasi meillä – anna myös itsellesi omaa aikaa hemmotteluun!

Huomioithan, että emme vastaanota käteistä.

Kuinka aika varataan?

Kun olet valinnut palvelun ja ajankohdan, järjestelmä kysyy haluatko luoda tunnukset/tilin. Ajanvaraukseen kirjautuminen ja tunnusten luonti on onnistuu myös Facebook-tunnuksilla.
Tunnuksillasi voit hallinnoida varauksiasi.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin olethan meihin puhelimitse yhteydessä ja pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan.

Palvelemme puhelimitse p. 09 693 1340 ma-ti klo 12–20 sekä ke-pe klo 10–18.

Kaikista varauksista ja muutoksista lähetetään sähköpostivahvistus.

Kun haaveilet suuremmasta muutoksesta tai olet epävarma mitä haluat, varaa aika konsultaatioon ennen varsinaista kampaaja-aikaa. Konsultaatiomme on maksuton ja kestää puoli tuntia. Näin voit rauhassa kertoa, minkälaisia muutoksia lookiisi toivot ja annat myös kampaajallesi aikaa valmistautua ja pohtia, mitä tekniikoita hän haluaa käyttää.

Näytä kampaajallesi rohkeasti kuvaa unelmahiuksistasi, näin kampaajan on helpompi nähdä mitä ajat takaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Sovitun ajan muuttaminen ja peruuttaminen.

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Esteen sattuessa peruutathan tilaamasi ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä puhelimitse tai jos olet tehnyt varauksen netissä, voit tehdä peruutuksen kirjautumalla tunnuksillasi nettiajanvaraukseen.

Voit muuttaa varattua aikaa tai peruuttaa ajan hallinnoimalla varausta kohdassa varaushistoria. Aikaraja muutoksiin on 24 h ennen ajanvarauksesi alkamista. Muutoksista tulee sinulle sähköpostivahvistus, josta tiedät muutoksen onnistuneen.

Huom. Sähköpostilla ei voi peruuttaa varattua aikaa.