Siirry pääsisältöön

Unikan kanta-asiakkaana olet oikeutettu kuukausittaisiin erityisetuihin. Tällä sivulla löydät aina päivittyvän edun tiedot sekä voimassaoloajan.

Joulukuun kanta-asiakasetu

Juhlakauden timanttinen combo

FOUR REASONS FINISHING SPRAY + BODY BOOST

Ostaessasi Finishing spray- ja Body boost -tuotteet saat toiseen tuotteista – 50 %

Etu voimassa Kampaamokoulu Unikan kanta-asiakkaille joulukuun ajan. 1.–31.12.2023 välisen ajan.

Tuotteiden normaali yhteishinta 35,80 €. Edun kanssa tuotteen hinta on 26,85 €.

Finishing Spray

Voimakkaan pidon antava hiuskiinne kampauksen kiinnitykseen ja viimeistelyyn. Saat hiuksillesi joustavan ja kestävän tuen sekä valloittavan kiillon. Nopeasti kuivuva koostumus, joka harjautuu helposti pois. Kerrostamalla lisää pitoa!

Four Reasons Professional Finishing Spray on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaislaatuinen tuote. Sen koostumus on vegaaninen ja pakkaus kierrätettävä.

Neljä syytä

Vahva pito hiustyylin viimeistelyyn.
Kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti hiuksista.
Pitkäkestoinen, luonnollisesti liikkuva lopputulos.
Ei tee hiuksista raskaita.

Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin 20–25 cm:n etäisyydeltä. Jos suutin tukkeutuu, irrota se ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Body Boost

Täyteläistä tuuheutta hiuksille antava volyymisuihke tekee hiuksista upean runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Hienojakoinen viimeistelysuihke jättää hiukset pehmeiksi ja luonnollisen tuuheiksi. Häivyttää tyven ylimääräistä rasvaisuutta, antaa uutta ryhtiä ja ilmavuutta. Nosta hiustyylisi uusiin korkeuksiin!

Four Reasons Professional Body Boost on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaislaatuinen tuote. Sen koostumus on vegaaninen ja pakkaus kierrätettävä.

Neljä syytä

Saa hiukset näyttämään paksummilta.
Runsaat hiukset helposti ja nopeasti.
Lisää samettista tekstuuria ja tuuheutta.
Jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi.

Käyttö: Ravista hyvin. Suihkuta kuiviin hiuksiin kampauksen viimeistelyvaiheessa, samalla nostellen hiuksia ja erotellen suortuvia.


Haluaisitko liittyä kanta-asiakkaaksi?