Siirry pääsisältöön

Parturi-kampaajaksi opiskelu Unikassa – Luo ura omien kädenjälkiesi parissa!

| Opiskelijat

Täydellinen mahdollisuus luoville ja käsillä tekemisestä innostuneille – Haku syksyn 2024 ryhmään on nyt auki!

Kampaajan ammatti on enemmän kuin vain hiusten leikkaamista; se on taiteellinen ilmaisu, asiakaspalveluun liittyvä taito ja monipuolinen uramahdollisuus. Unikan parturi-kampaajan koulutus tarjoaa täydellisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat tehdä luovaa työtä, nähdä välittömän tuloksen työstään ja hyödyntää luovuuttaan mm. sosiaalisen median markkinoinnissa.

Miksi valita Unika?

Unikan opiskelijoiden kokemukset kertovat koulutuksen ainutlaatuisuudesta. Opiskelu Unikassa on erinomaista, sillä se yhdistää käytännön harjoittelun ja teorian optimaalisesti. Opiskelijat pääsevät harjoittelemaan mallipäillä ja edistyvät myöhemmin oikeiden asiakkaiden parissa. “Teoriaa oli vähän ja käsillä tekemistä oli paljon”, kuvailee eräs opiskelija.

Unikan opiskelijoiden kommentteja:

1. Käytännönläheisyys ja vähäinen teoria:

“Unikassa opiskelu sopi minulle erinomaisesti, sillä teoriaa oli vähän ja käsillä tekemistä ja ihan käytännön harjoittelua mallipäillä sekä myöhemmin oikeilla asiakkailla oli runsaasti.”

2. Työllistymismahdollisuudet:

“Valmistumisen jälkeen töitä on piisannut, Suomessa ja ulkomailla. Opiskeluaika etenkin loppuvaiheessa on tosi antoisaa, saat nähdä oman käden jäljen ja asiakkaan tyytyväisen ilmeen.”

3. Monipuolisuus ja mahdollisuudet:

“Kampaajan koulutuksella on mahdollisuus suuntautua monenlaisiin asioihin ja myös ulkomaille, jos vaan kiinnostusta, motivaatiota ja kielitaitoa riittää.”

Hakuprosessi ja haastattelut:

Koulutus sopii hyvin alanvaihtajille, kuin myös suoraan peruskoulusta tuleville työelämään hakeutuville. Ryhmämme koostuvat eri ikäisistä opiskelijoista. Haku-aikana järjestetään useita haastatteluita, joten jos olet kiinnostunut, älä epäröi hakea heti.
Paikat syksyn 2024 ryhmään täyttyvät nopeasti, joten varmista paikkasi ajoissa. Esikarsinta suoritetaan hakulomakkeiden tietojen perusteella, ja kutsumme hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun.

Jaa

Lue myös