Siirry pääsisältöön

Etsimme kokopäiväistä opettajaa – kampaajaa innostavaan tiimiimme!

| Parturi-kampaamokoulutus

Oletko kokenut kampaaja, joka haluaa jakaa ammattitaitoaan innokkaille oppijoille? Onko sinulla vahva intohimo opettamiseen ja ohjaamiseen sekä haluat työskennellä kansainvälisessä ympäristössä? Lue lisää Unikan uudesta mahdollisuudesta!

Etsimme kampaajaa, jolla on vahva kokemus alalta ja kyky opettaa ja ohjata englanninkielisessä ympäristössä. Oletko valmis jakamaan laaja-alaista tietämystäsi ja taitojasi opiskelijoillemme?

Tehtävän kuvaus:

Kokopäiväinen opettaja – yksityiseen Kampaamokoulu Unikaan – englanninkielinen opetus

Tehtäväsi sisältää opetus- ja ohjaustehtävät kampaajaopiskelijoille englanninkielisessä oppimisympäristössä. Olet avainasemassa heidän ammatillisen kasvunsa tukemisessa. Käytät omaa laajaa työkokemustasi ja ammattitaitoasi luodaksesi inspiroivan oppimisympäristön. Samoissa tiloissa toimii myös Suomenkielisen ryhmän opetusta, joten tukea tältä ryhmältä saatavissa myös.

Toivomme sinulta:

Tarjoamme:

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen koulutus@unika.fi  viimeistään 23.2.2024. Mainitse hakemuksessasi mahdollinen aloitusaikasi ja kerro, miksi juuri sinä olisit loistava lisä opetustiimiimme.

Lisää tietoa työstä antaa Sami Ateek p. +358 (0)40 560 0619 | sami.ateek@unika.fi  

Jaa

Lue myös