Siirry pääsisältöön

Luonnonkiharaan hiukseen ryhtiä leikkauksella

| Muuttujat

Haku seuraavaan muuttujapäivään on auki

Unikan opiskelijat pääsevät jälleen tekemään upeita muutoksia marraskuun alussa 8.-9.11. Olisiko nyt sinun vuorosi päästä muuttumaan?

Hae mukaan lähettämällä hakemus sekä tuoreita kuvia hiuksistasi sekä kasvoistasi osoitteeseen kuvat@unika.fi 20.10. mennessä. Liitä hakemukseen myös puhelinnumerosi.

Fysioterapeutiksi opiskeleva Rauna näki Facebookista ilmoituksen Unikan muuttujapäivästä, ja päätti kokeilla onneaan ja ilmoittautui mukaan. Raunalla ei ole ollut aikaisemmin selkeää rutiinia hiustenhoidossa, ja kaverit ovat toimineet kampaajan tehtävissä tehden Raunan hiuksiin sekä leikkaukset että värjäykset. Muuttujapäivän jälkeen hänelle alkoi hahmottua miten hän pystyy itse hoitamaan ja korostamaan omaa luonnonkiharaansa, sekä mitä tuotteita kannattaa käyttää hiusten hoidossa ja muotoilussa.

Raunan pukeutumistyyli on monipuolinen ja vaihtelee fiiliksen mukaan. Rauna kertoo, että on pikkuhiljaa onnistunut päästämään irti siitä ajatuksesta, mitä muut ajattelevat.  Tyylissä näkyy sekä kokomustaa, että värikkäitä mekkoja ja klassisia asukokonaisuuksia.

Unikan opiskelijat Sofia ja Paula lähtivät korostamaan Raunan luonnonkiharaa lyhyemmällä leikkauksella niin, että hiusmalliin tuli kauttaaltaan volyymia. Raunalle leikattiin myös otsatukka, joka yhdisti kauniisti kiharan ja korosti samalla kasvonpiirteitä. Väriksi Sofia ja Paula valitsivat mahonkikuparisen sävyn.

Sofia ja Paula antoivat Raunalle vinkiksi hiusten antaa kuivua pesun jälkeen joko luonnollisesti, tai käyttäen föönin diffuusoria, joka korostaa kiharaa kauniisti. Muotoilutuotteiksi suositeltiin voidemaisia tuotteita, jotka sopivat erityisen hyvin luonnonkiharalle hiukselle.

Lopputulokseen Rauna on todella tyytyväinen, ja kertoo rakastavansa uutta väriä, ja sen olevan juuri sellainen mistä on haaveillutkin!

Hiukset Paula ja Sofia

Meikki Piritta

Teksti Eveliina

Kuvat Liina ja Sedin

Jaa

Lue myös