Siirry pääsisältöön

Yhteishaku on nyt, minne opiskelemaan?

| Parturi-kampaamokoulutus

Tietenkin hiusalan ammattilaiseksi, haku 2023 syksyn ryhmään on nyt käynnissä!

Jos olet luova, innostut käsillä tekemisestä ja olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, parturi-kampaajan koulutus sopii sinulle täydellisesti. Työskennellessä oman kädenjäljen näkee heti ja luovuutta voi myös hyödyntää omien töiden markkinoimisessa sosiaalisessa mediassa. Koulutus sopii hyvin niin suoraan peruskoulusta tulevalle kuin myös alanvaihtajille. Ryhmämme koostuvat eri ikäisistä opiskelijoista ja opetus meillä on paitsi ilmaista, myös todella laadukasta.

Unikan opiskelijoiden kommentteja:

”Unikassa opiskelu sopi minulle erinomaisesti, sillä teoriaa oli vähän ja käsillä tekemistä ja ihan käytännön harjoittelua mallipäillä sekä myöhemmin oikeilla asiakkailla oli runsaasti. Valmistumisen jälkeen töitä on piisannut, Suomessa ja ulkomailla.”

”Olen itse juuri valmistumassa kampaajaksi ja työpaikka on jo tiedossa kuten ymmärtääkseni kaikilla muillakin meidän luokkalaisilla. Opiskeluaika etenkin loppuvaiheessa on tosi antoisaa, saat nähdä oman käden jäljen ja asiakkaan tyytyväisen ilmeen, kun näkee lopputuloksen ja ohjaajat meillä on ihan huippuja, joten myöskään mokia ei pääse syntymään opetteluvaiheessa.”

”Opiskelin Unikassa ja siellä oli paljon ihania asiakkaita, uusien asioiden oppimista ja opettelua, luovuutta, mahdollisuuksia tehdä monenlaisia töitä, vaihtelevia päiviä, ja niin edelleen. Nyt valmistuttuani olen huomannut, että kampaajan koulutuksella on mahdollisuus suuntautua monenlaisiin asioihin ja myös ulkomaille jos vaan kiinnostusta, motivaatiota ja kielitaitoa riittää.”

Haastatteluita pidetään nyt kevään aikana useita. Jos siis kiinnostuit, niin kannattaa ehdottomasti hakea heti – paikat syksyn 2023 ryhmään täyttyvät nopeasti. Esikarsinta suoritetaan hakulomakkeiden perusteella ja kutsumme hakijat haastatteluun henkilökohtaisesti.

LUE LISÄÄ

HAE KOULUTUKSEEN

Jaa

Lue myös