Siirry pääsisältöön

Sateenkaaren väreissä

| Muuttujat

12 vuotta shokkiväreissä viihtynyt Outi piristää varmasti jokaista vastaantulijaa värikkäillä ja näyttävillä hiuksillaan. Outi on toiminut usein hiusmallina, ja sanoo että ”kunhan väreinä on shokkivärit, niin hiuksille saa tehdä ihan mitä vain”. Parturi-kampaajaopiskelijat saavat siis vapaasti työskennellä upeilla räikeillä väreillä, ja päästää luovuuden valloilleen! Unikasta nyt jo valmistuneet opiskelijat Roni ja Joanna ottavat haasteen vastaan ja suunnittelevat Outille uuden lookin sateenkaaren väreissä.

Mitä mieltä olet Joannan ja Ronin suunnitelmasta, Outi?

”Olen todella innoissani, koska olen jo useamman vuoden ajan haaveillut sateenkaritukasta, mutta en ole aikaisemmin lähtenyt toteuttamaan tätä ylläpidon vuoksi. Syksyllä minun on tarkoitus leikata kaikki hiukset pois, joten tämä sopii enemmän kuin hyvin tähän välivaiheeseen! Haluan leikata hiukset pois sillä haluan antaa hiuksilleni niin sanotusti nollalähdön. Aion kasvattaa hiukset luonnontilaan, minkä jälkeen on hyvä lähteä värjäämään ja käsittelemään hiusta uudelleen”, Outi iloitsee.

Millainen hiusten lähtötilanne oli, ja miten sateenkaariväri ja leikkaus toteutettiin, Roni ja Joanna?

”Outin hiuksissa oli ennen muutosta vaaleanpunaista sekä vaaleansinistä sävyä, sekä lyhyt tyvikasvu. Lähdettiin aluksi värjäämään hiusten takaosaa, ja suunnitelma oli tehdä sävystä tumman mustikkainen. Hiusten etuosaan tehtiin näyttävä sateenkaari, jossa käytettiin väreinä punaista, keltaista, oranssia, pinkkiä, lilaa, sinistä, petroolinsinistä sekä vihreää. Hiusten malli leikattiin skarpiksi lyhyeksi polkaksi niin, että niska jäi paljaaksi. Otsatukkaan halusimme enemmän volyymia, joten siihen leikkasimme enemmän paksuutta. Tähän hiusmalliin sopii erityisen hyvin sileä ja suora viimeistely, ja esimerkiksi latvoja voi kääntää hieman sisäänpäin, jos haluaa tuoda hieman muotoa malliin.”

” Lopputulos on tosi pähee, ja olen todella tyytyväinen! ”

Miten värikästä hiusväriä pystyy ylläpitämään itse kotona, ja onko siitä helppo palata neutraaliin sävyyn?

”Shokkivärit toimivat ja pysyvät Outin hiuksessa hyvin, ja ne haalistuvat hiuksesta pois niin sanotusti uskollisesti. Tällaisen hiusvärin ylläpitoon tarvitsee kotona olla suoravärejä ja shokkivärejä, että sävyn saa pidettyä sateenkaaren väreissä. Myös takaosan tummempaa sävyä pystyy ylläpitämään sävyttämällä erilaisilla shokkiväreillä. Räikeästä hiusväristä on helppo lähteä tummempaan neutraaliin sävyyn, mutta vaalentaminen taas luo haasteita, sillä shokkivärit saattavat näkyä hyvin läpi vaalennetussa hiuksessa.”

Outi kertoo, että päivä oli onnistunut ja on todella tyytyväinen lopputulokseen. ”Opiskelijat Roni ja Joanna tekivät hyvää työtä, ja huomioivat minua hyvin. Lopputulos on tosi pähee, ja olen todella tyytyväinen!

Haaveiletko itse sateenkaaritukasta? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon puhelimitse, puhelinnumeromme sekä aukioloaikamme löydät täältä.

Hiukset Joanna ja Roni

Meikki Piritta Liukko

Teksti Eveliina

Kuvat Sedin ja Liina

Jaa

Lue myös