Siirry pääsisältöön

Parturileikkauksen ostajalle muotoilutuote veloituksetta kesän ajan

| Edut asiakkaalle

Tule päivittämään kesälookisi tai siistimään hiukset särmikkääksi kesän menoja varten. Meillä Unikassa kesän ajan parturileikkauksen ostaja saa veloituksetta Four Reasonin muotoilutuotteen itselleen.

Muotoilutuotteeksi ostaja saa valita tyyliinsä ja tarpeisiinsa sopivan tuotteen seuraavista vaihtoehdoista:

Powder – Muotoilupuuteri tekee hiuksista runsaan tuntuiset ja helpommin kontrolloitavat sekä antaa rouheaa rakennetta. Häivyttää tyvestä latteuden pesukertojen välillä ja toimii kampausta rakennettaessa volyymin ja tuuheuden lisääjänä. Sirottele ja hiero hiusten tyveen. Muotoile makusi mukaan.

Salt mist – Suolasuihke antaa runsasta rakennetta, helpottaa hiusten muotoilua ja korostaa luontaista taipuisuutta. Aitoa merisuolaa sisältävällä suihkeella tuot esiin kiharan hiuksen parhaat puolet tai lisäät hentoihin hiuksiin runsautta ja tuuheutta. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja puristele hiukset haluamaasi muotoon. Föönaa tai anna kuivua luonnollisesti.

Texture wax – Muotoiluvaha, joka antaa voimakasta tukea, rouheutta ja uudelleenmuotoiltavuutta. Aktivoi kämmenten välissä, levitä kauttaaltaan hiuksiin ja muotoile sormin tai kamman avulla.

Fiber wax – Runsaskuituinen vaha, joka antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Tuote tekee hiuksista helposti muotoiltavat. Kuitujen ansiosta lopputulos on kestävä ja joustava! Aktivoi tuote käsien välissä, tyvestä aloittaen ja muotoile kuten haluat. Voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin.

Parturileikkauksen hinta on 24 € ja saat Four Reasonin muotoilutuotteen veloituksetta kaupan päälle (arvo 13,90–17,90 €).

Kampanja voimassa 31.7.2023 saakka.

Jaa

Lue myös