Siirry pääsisältöön

Kampaamokoulu Unika
20 vuotta

Unika 20 vuotta

Kampaamokoulu Unika on vuonna 2004 perustettu yksityinen kampaamokoulu Helsingin keskustassa. Vahvuutenamme on jo 20 vuoden kokemus alalla ja näyttäydymme tiiviisti opetuksen saralla edelläkävijänä. Unika on noussut vuosien varrella myös tunnetuksi työnantajan arvostamana opinahjona. Opetus on työelämälähtöistä tekemällä oppimista opiskelijakampaamossa. Unikassa ei ole etäopetusmahdollisuutta. Opetus toteutetaan pääsääntöisesti Unikan tiloissa Helsingin keskustassa. Unika on osa Q Hair -perhettä. Kaikki opettajamme työskentelevät osittain liiketyössä Q Hair -salongeissa ollen täten alansa taitavimpia sekä aina viimeisimpien trendien ja tekniikoiden aallonharjalla olevia ammattilaisia.


Hae opiskelemaan Unikaan – opetusta 20 vuoden kokemuksella

Kampaamokoulu UNIKA on ainoa ilmainen yksityinen hiusalan koulutuskeskus Suomessa. UNIKAlla on jo 20 vuoden kokemus hiusalan ammattilaisten kouluttamisesta. Parturi-kampaajan koulutuslinja kestää 18 kk ja opetus painottuu tekemällä oppimiseen. Parturi-kampaajan kädentaitojen lisäksi opetamme myös yrittäjyyttä sekä myynnin ja markkinoinnin osaamista.
Koulutuksen taustalla on iso tiimi hiusalan pitkän linjan konkareita sekä opetuksen ammattilaisia. Unikan opiskelijahaku parturi-kampaajakoulutukseen on auki. Uudet ryhmät aloittavat kerran vuodessa aina syksyisin.


Tarinoita Unikasta

Opetusta läpi vuosikymmenien

Unikan opettajat ja ohjaajat kertovat millainen Unikan matka on ollut ja miten opetus on muuttunut 20 vuoden aikana. Miten hiusalan opettaminen ja ohjaaminen toimii ja mitä hiusalasta haaveilevan kannattaa huomioida unelma-alaa etsiessä.

Opiskelu Unikassa – opiskelijoiden kommentteja

Unikasta valmistuneet ja tällä hetkellä ammatissa työskentelevät parturi-kampaajat kertovat millaista on ollut opiskella. Heräsikö kiinnostuksesi?

Uskollinen asiakas – Unika asiakkaiden näkökulmasta

Millaista on olla asiakkaana kampaamokoulussa? Mikä saa asiakkaat hakeutumaan Unikan asiakkaaksi? Lue asiakkaidemme palautteita Unikan palveluista.Haluan varata ajan opiskelijalle

Oppilaiden työsuunnitelmat tarkastavat aina ennen aloitusta UNIKAn vahvan ammattitaidon omaavat opettajamme. He varmistavat myös lopputarkastuksessa, että työt ovat huolella tehty.