Siirry pääsisältöön

Luonnolliset vaaleat raidat

| Muuttujat

Unikan muuttujapäivään saapuneen Mariannan viimeisimmät vuodet kuluivat Ruotsissa, Saksassa, Vietnamissa sekä Irlannissa. Nyt hän on palannut Suomeen ja muuttanut Porvoosta Helsinkiin.

Unikan muuttujapäivän hän bongasi Facebookin mainoksesta. Mukaan hän halusi hakea koska on kokeillut hiuksiinsa paljon eri juttuja, mutta yleensä visio on itsellä ollut hyvin selkeä, joten olisi hauska antaa kampaajalle vapaat kädet. Muuttujapäivänä Marianna vielä etsi töitä vasta palattuaan takaisin Suomeen, joten hänellä ei ollut työn puolesta pukeutumista tai tyyliään rajoittavia tekijöitä, mutta hän kertoo tykkäävänsä hieman laittautua esimerkiksi toimistotyöpäivää varten. Mariannalla on täysin piikkisuora tukka, joten hän mielellään tekee muotoiluraudalla hieman taivutusta latvoihin. Kunnon kiharoita hän harvemmin pyörittelee, mutta pieni taivutus on usein paikallaan ja kiva pieni piristys arkilookiin.

Unikasta nyt jo valmistuneet opiskelijat Alina ja Louisa pääsivät tekemään Mariannalle muutosta. He aloittivat tekemällä sekaisin vaaleita sekä tummia raitoja, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Tyvestä tehtiin hieman tummempi, joka liukuu kauniisti kohti vaaleampaa latvaa.

Päivään Marianna osallistui innolla ja jännittyneenä odottaen kivaa kokemusta. Päivä hujahtikin nopeasti ja oli hänestä melko intensiivinen ja hauska. Mariannan mielestä sävy on sievä, hieman beach wave -tyylinen ja vanhaa, jo tunkkaiseksi päässyttä väriä hiekkaisempi. Ennen muutospäivää hiuksissa oli hänestä hieman sekalaiset sävyt.

Kotihoitoon Louisa ja Alina suosittelevat Mariannalle kosteuttavia tuotteita, mahdollisesti myös jotain aiempia vaurioita korjaavia tuotteita voisi kokeilla. Kosteutus on tärkeää kun hiusta vaalennetaan, sillä vaalennus kuivattaa hiusta. Kosteuttavien tuotteiden lisäksi vaalennuksessa kannattaa ehdottomasti käyttää Olaplexia, joka suojaa hiusta käsittelyn aikana. Hiustenlaittoon Marianna voisi kokeilla esimerkiksi Four Reasonsin Body Boostia tuomaan ryhtiä ja rakennetta ihan arkiseenkin lookiin.

Hiukset Louisa ja Alina

Meikki Ott

Kuvat Liina ja Sedin

Jaa

Lue myös