Unikan parturi

Alakerrassamme on 60 neliön parturi miehille

Unikassa on myös viihtyisä miesasiakkaile suunniteltu mancave, eli parturi. Parturissa saat klassisen- tai trendikkään sinulle suunnitellun hiustenleikkauksen, parranmuotoilun tai vaikka parranajot veitsellä. Pakettina tai erikseen.

Parturistamme saat myös parhaat tuotteet miesten päivittäiseen hiusten- ja parranhoitoon. Opastamme tietenkin myös tuotteiden käytön.

Parturiin voit varata ajan tästä, tai ilmaantua paikan päälle ilman ajanvarausta walk in- tyyliin parturin aukioloaikoina. Tervetuloa Unikan parturiin!

Hius- ja partapalvelut

Hiustenleikkaukset sisältävät aina pesun, hiuspohjan hieronnan sekä hiusten muotoilun. Muotoilun yhteydessä saat parturilta tuotesuositukset sekä opastuksen tuotteiden käyttöön kotona. Palvelun lopuksi niskavillat siistitään veitsellä.

Parrantirimmaus on suunnattu lyhyemmän parran omaistavalle miehelle. Parta ja viikset trimmataan haluttuun mittaan koneella jonka jälkeen parta rajataan.

Parran- ja viiksienmuotoilu on pidemmän parran muotoilu, joka tehdään saksia, konetta ja veistä käyttäen. Lopuksi parta viimeistellään laadukkailla partatuotteilla.

Amerikkalainen parranajo on rentouttava ja miehekäs ”kasvohoito”, jossa parta ajetaan klassisesti veitsellä. Parranajo sisältää lämpimät ja kylmät hauteet, myötä- ja vasta-ajon, rentouttavan kasvohieronnan sekä artershaven. Parranajo on myös erinomainen lahja miehelle!

Parturi1
Parturi2

@unikabarbers

Aukioloaikamme

Ajanvaraus & Myymälä
ma-ti klo 9-20
ke-pe klo 9-18
Oppilaskampaamo
ma-ti klo 12-20
ke-pe klo 10-18
Lauantaisin olemme auki sopimuksen mukaan.

Seuraa SOMESSA

Ajanvaraus

Sijainti

Runeberginkatu 4 a C
00100 Helsinki

© Unika Hairstyle 2019