Siirry pääsisältöön

Ylellinen kupari

| Muuttujat

Kirsti on käynyt elämänsä aikana kampaajalla vain kolmesti. Nyt Unikan muuttujapäivä oli neljäs kerta. Edellinen kerta kampaajalla oli 1,5 vuotta sitten ja silloin hän on käynyt Unikassa. Yleensä sisko tai paras ystävä värjäävät ja leikkaavat Kirstin hiuksia kotona, ja hän itse ylläpitää sävyjä erilaisilla sävytystuotteilla. Mielellään hän kävisi useamminkin kampaamossa, mutta kahden pienen lapsen kanssa budjetti on usein tiukilla. Kotiäitinä Kirsti tykkää laittautua, vaikka kokeekin saavansa pahoja katseita kun meikki ja hiukset ovat laitettuina.

Kuvat Kirstin lookista ennen ja jälkeen näet postauksen lopusta.

Lähtötilanteena Kirstillä vaaleahkon pohjan päälle tehty color maskilla tumman pinkki väri, jossa oli tummia kohtia paikoitellen. Unikan nyt jo valmistuneet opiskelijat Alina ja Dia tekivät Kirstille kuparisen sävyn, joka sopii hyvin hänen ihonväriinsä. Värin haalistuessa sitä voi korostaa kuparisella Color maskilla ja tyvi värjätään tarpeen mukaan kun hiukset ovat kasvaneet.

Shampoo ja hoitoaine kannattaa ehdottomasti valita värjätyille hiuksille, jotta ne auttaisivat väriä pysymään mahdollisimman hyvin.

Muutospäivässä Kirstiltä lähti paljon pituutta, joka oli hänelle helpotus. Shampoota ja hoitoainetta kuluu kauheat määrät pitkään ja paksuun tukkaan. Päällimmäisenä muuttujapäivästä mieleen jäi ihana kokemus, ja vaikka päivä hieman venyikin pitkäksi, oli se sen arvoista.

Varaa oma aikasi uuden tyylin loihtimiseen TÄÄLTÄ!

Hiukset Alisa ja Dia

Meikki Piritta

Kuvat Liina ja Sedin

Jaa

Lue myös