Ajanvaraus oppilaspuolelle

Näin varaat ajan

Uudet opiskelijat ovat siirtyneet asiakaspalvelujaksolle. Huomioithan että palveluajat ovat pidentyneet, ja varaat käynnillesi tarpeeksi aikaa!

Hiustenleikkaukset n. 1,5 – 2,5h

Värjäykset  2,5 – 5h

Raidoitukset / vaalennukset 3,5 – 6,5h

Lisätietoa palveluajoista puhelimitse: 096931340

 

 

Kun olet valinnut palvelun ja ajankohdan niin järjestelmä kysyy haluatko luoda tunnukset/tilin. Ajanvaraukseen kirjautuminen ja tunnusten luonti on onnistuu myös Facebook-tunnuksilla. Tunnuksillasi voit hallinnoida varauksiasi.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin olethan meihin puhelimitse yhteydessä niin pyrimme löytämään sinulle sopivan ajan.

Palvelemme puhelimitse  09 693 1340

ma-ti klo 12-20
ke-pe klo 10-18

Kaikista varauksista ja muutoksista lähetetään sähköpostivahvistus.

Näin muutat tai peruutat aikasi ->

Kun haaveilet suuremmasta muutoksesta tai olet epävarma mitä haluat, varaa aika konsultaatioon ennen varsinaista kampaaja-aikaa. Konsultaatiomme on maksuton ja kestää puoli tuntia. Näin voit rauhassa kertoa, minkälaisia muutoksia lookiisi toivot ja annat myös kampaajallesi aikaa valmistautua ja pohtia, mitä tekniikoita hän haluaa käyttää.

Näytä kampaajallesi rohkeasti kuvaa unelmahiuksistasi, näin kampaajan on helpompi nähdä mitä ajat takaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Ajanvaraus

Sovitun ajan muuttaminen ja peruuttaminen

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Esteen sattuessa peruutathan tilaamasi ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä puhelimitse tai jos olet tehnyt varauksen netissä, voit tehdä peruutuksen kirjautumalla tunnuksillasi nettiajanvaraukseen.
 

Voit muuttaa varattua aikaa tai peruuttaa ajan hallinnoimalla varausta kohdassa varaushistoria. Aikaraja muutoksiin on 24h ennen ajanvarauksesi alkamista. Muutoksista tulee sinulle sähköpostivahvistus, josta tiedät muutoksen onnistuneen. 

Huom. Sähköpostilla ei voi peruuttaa varattua aikaa. 

@unikahairstyle

Aukioloaikamme

Oppilaskampaamo ja ajnvaraus
ma-ti klo 12-20
ke-pe klo 10-18
Lauantaisin olemme auki sopimuksen mukaan.

Seuraa SOMESSA

Ajanvaraus

Sijainti

Runeberginkatu 4 a C
00100 Helsinki

© Unika Hairstyle 2019