Unikan parturikoulu

Opiskele parturiksi 11 kuukaudessa

Koulutuskeskus Unika ja M Room kehittivät yhteistyönä ainutlaatuisen opiskelijalle maksuttoman koulutusjärjestelmän.

Opinnot suoritetaan sekä oppilaitoksessa että tulevan työnantajan liikkeissä. Näin varmistamme parhaimman koulutuslinjan Suomessa parturin ammattiin.

Opetuksen laadun takaa valtakunnallinen opetussuunnitelma parturin osaamisalan mukaisesti, sama kuin julkisen sektorin ammattioppilaitoksissa.

M Room tarjoaa työnantajana loistavat mahdollisuudet edetä parturin uralla. Lue lisää uramahdollisuuksista M Roomissa tästä.

Kaksi jaksoa ja huippukouluttajat

Ensimäinen 5 kuukautta kestävä, parturin perustiedot ja -taidot jakso, opiskellaan Unikassa. Jakson aikana tutustutaan myös M Room liikkeisiin ja tehdään harjoitustöitä noin päivän verran viikossa. 

Toinen jakso, 6 kk suoritetaan harjotteluna pääkaupunkiseudun M Room liikkeissä. Liikkeissä kehitytyt huippuammattilaiseksi tekniikassa, asiakaspalvelussa sekä myyntityössä.

Koulutuksesta vastaa kokenut joukko alan ammattilaisia Unikasta ja M Roomista. 

Opinnot toteutetaan Unikan ja M Room liikkeiden aukioloaikojen mukaisesti. Koulutusta on myös lauantaisin toisella jaksolla, joka toteutetaan M Room – liikkeissä.

Kelan opintotukioikeus

Unikassa opetetaan valtakunnallisen opetussuunnitelman mukaisesti. Kela rinnastaa Unikan antaman koulutuksen täysin vastaavaksi julkisten ammattioppilaitosten kanssa. Opiskelijamme ovat oikeutettuja tämän vuoksi Kelan opintotukeen ja valtion takaamaan opintolainaan.

mroom-more-than-a-barber
pek00483

”Olen aina halunnut leikata hiuksia, nimenomaan miesten hiuksia. Käyttää veistä ja ajaa partoja.

Eksyin yksi päivä M Roomin nettisivuille. Huomasin, että he tarvitsevat partureita ja myös itse kouluttavat niitä. Pistin samantien viestin heille ja kerroin, että haluaisin tulla teille parturiksi. Jo seuraavalla viikolla istun M Room-liikkeen takahuoneessa sopimassa aluepäällikön kanssa opiskelupaikasta.

Muutaman kuukauden kuluttua löysin tieni M Roomin ja Unikan yhteistyössä järjestämään parturikoulutukseen. Opiskelin Unikassa muutaman kuukauden, jonka jälkeen siirryin harjoittelemaan liikkeeseen. Puoli vuotta opiskelujen alkamisesta kirjoitin työsopimuksen M Roomin kanssa ja tasan vuosi siitä, kun ilmaisin kiinnostusta M Roomille, toimin siellä parturina! Työskentelin M Roomissa reippaan vuoden, jonka jälkeen siirryin Unikaan parturin hommiin. Teen Unikassa parturintöitä sekä koulutan ja opetan parturointia. Toimin myös kouluttajana M Roomin ja Unikan yhteistyössä järjestämässä koulutuksessa.

Hae rohkeasti mukaan, tää on huippuduuni.”

@unikabarbers

Aukioloaikamme

Ajanvaraus & Myymälä
ma – pe 09 – 17.00
Oppilaskampaamo
ma – pe 09 – 17.00
Lauantaisin olemme auki sopimuksen mukaan.

Seuraa SOMESSA

Ajanvaraus

Sijainti

Runeberginkatu 4 a C
00100 Helsinki

© Unika Hairstyle 2019